Futsal Tränarutbildning i Luleå 7-8 nov

Vi erbjuder alla tränare den första SvFF tränarutbildningen i Futsal i Norrbotten !

Dagarna är 7 och 8 november( 2 heldagar) Utbildningen innehåller både teori och praktik.

Plats: Idrottens Hus, Kronan i Luleå

Kostnad: 2000 kr/deltagare

Anmälan

Utbildningen

SvFF:s Tränarutbildning Futsal.

Du får en gedigen introduktion i spelets alla delar och hur du kan genomföra träningar för att utveckla spelarna och laget.

Lagets spelsystem i spelets olika skeden, fasta situationer, målvaktsspel och de specifika futsalteknikerna har en given plats i materialet. Futsalfys och värdet av en integrerad och matchlik träning av futsalfysiska kvaliteter tas upp utförligt. Planering och organisation av enskilda träningspass, träningsveckor och hela säsongen har ett eget avsnitt.

Den moderna futsalpedagogiken framhålls och du får många tips och råd hur du med ett gott ledarskap kan skapa en positiv utvecklingsmiljö bland dina spelare och i ditt lag. I utbildningen ingår också att analysera matcher och hur du kan skapa effektiva och vinnande matchplaner.

Varmt välkommen till Tränarutbildning Futsal