Ny Projektledare på plats

Jag heter Paulina Lindström och är nyanställd vid Norrbottens Fotbollförbund som projektledare för ett Arvsfondsprojekt som syftar till att sprida fotbollen ut i Norrbottens glesbygd. Under en period på tre år kommer jag arbeta med att starta upp och hjälpa inaktiva/vilande fotbollsföreningar och riktar sig till barn och ungdomar i landsbygden. Själv är jag uppvuxen och fostrad i Långhundra SK som är en byaförening som ligger utanför Uppsala. Jag vet betydelsen av förenande krafter och idrottsrörelsens positiva inverkan för att hålla byar vid liv och att engagera ungdomar. I höst beräknas arbetet ta fart och det ska bli riktigt spännande och kul att få driva detta projekt.

Kontakta mig gärna om du vill veta mer! paulina.lindstrom@norrbottensff.bd.se 073-414 89 98